De Week van de Mondhygiënist

In de week van 20 tot 24 maart 2017 is het zover: De Landelijke Week van de Mondhygiënist!

 

Tijdens deze week stellen mondhygiënisten hun deuren open en geven voorlichting over mondgezondheid en het belang van de mondhygiënist. U kunt dan kennismaken met een mondhygiënist bij u in de buurt!

 

Bij Mondhygiënepraktijk Onderberg kunt u op dinsdag 21 maart tussen 12:00 en 16:00 uur bij terecht voor een gratis kennismaking en mondzorg advies!

 

Dit jaar wordt er voornamelijk aandacht gegeven aan kinderen tot 18 jaar. Veel ouders en jeugd weten niet dat ook de kosten van de mondhygiënist 100% vergoed worden uit het basispakket (Er wordt ook geen gebruik gemaakt van het eigen risico!). Zo kan er alle tijd gestoken worden in de preventie en zorg voor de tanden van de jeugd.

Uiteraard zijn ook volwassen mensen van harte welkom om te zien wat een mondhygiënist voor hun kan betekenen.
U kunt terecht voor een gratis korte screening van uw mondgezondheid. Heeft u klachten of wensen met betrekking tot uw tanden of uw tandvlees. Vraag om gratis vrijblijvend advies!

 

Onder de bezoekers voor de Week van de Mondhygiënist wordt een nieuwe Elektrische Oral-B tandenborstel verloot!

(Rooster technisch verzoeken wij u om even telefonisch contact op te nemen als u wilt deelnemen, zodat u niet lang hoeft te wachten. U kunt ook een bericht sturen via de onderstaande link).

Praktijk Mondhygiënist Onderberg - Apeldoorn

Mondhygiënist Apeldoorn biedt de hoogste kwaliteit op gebied van mondhygiëne, preventie en professionele tandzorg.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact gegevens